Schilder Tielt-Winge

Schilders in Tielt-Winge gezocht? Dan moet u bij schilder Danny Mattheus zijn. Eerlijke en scherpe prijzen én met een snelle oplevering! Dat is wat u van ons kan verwachten!

Ons team van ervaren schilders helpt u met plezier verder!

Wij schilderen zowel binnen als buiten! Schilder Danny Mattheus & zijn ervaren team van schilders zijn actief in Tielt-Winge & omstreken.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN!
 

Schilder Tielt-Winge:

Schilderen & behangen in Tielt-Winge – Schilder Danny Mattheus

Schilder Tielt-Winge

Schilderen

Mijn specialiteit: binnen- en buitenschilderwerken. Van ruwe buitenmuren tot binnenmuren, sierlijsten of trappen en deuren. Wij weten als geen ander raad met elke klus! Lees meer
Schilder Tielt-Winge

Behangen

Geen zin om zelf op de ladder te kruipen voor uw behangwerken? Dan sturen wij graag onze behangers langs. Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso). Lees meer
Schilder Tielt-Winge

Kleuradvies

U kunt bij ons ook terecht voor gratis kleuradvies op maat. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwste trends, schilderstechnieken en verftechnieken! Wij brengen uw muren in perfecte harmonie met uw interieur. Lees meer

Schilder in Tielt-Winge

Schilder Tielt-Winge
Een nieuw jasje voor uw gevel? Een opknapbeurt voor uw plafond? Dat zijn geen kleine ingrepen. De kleur van uw muren bepaalt mee uw thuisgevoel en wat gasten van u en uw woning denken. Roep dus de hulp in van een expert, die alleen met kwaliteitsvolle merken werkt, zoals Boss en Levis. Schildersbedrijf Danny Mattheus is uw vakman.
Schilder Tielt-Winge
Schildersbedrijf Danny Mattheus en zijn vakkundige schilders hebben meer dan 20 jaar ervaring. U kan bij ons terecht voor het schilderen, vernissen of beitsen van uw muren, plafonds en deuren in alle kleuren en kleurtinten, én het plaatsen van moluren en sjablonen.
Schilder Tielt-Winge
Onze grootste specialiteit zijn decoratieve verftechnieken, schilderen van patines, glazuren, kalkverven,oude cement enmarmer-imitatie. Ook uw behangwerk wordt door ons verzorgd, van gewoon behang tot zware textiel en glasvezelbehang (tasso) in alle maten en kleuren. Uiteraard behoort ook alle buitenschilderwerk mét garantie tot de mogelijkheden. Schildersbedrijf Danny Mattheus werkt dan ook uitsluitend met gekende kwaliteitsverven zoals Boss en Levis paints.

Gratis advies of offerte

  Schildersbedrijf Danny Mattheus: met respect voor uw interieur!

  Schilder Tielt-Winge
  Met respect voor uw interieur worden alle vloeren en meubelen steeds met zorg afgedekt, alvorens we starten met schilderen. Belangrijk om te weten is dat wij tevens een absoluut rookvrije firma zijn.

  Kortom, wij houden van schilderwerken tot in de perfectie, en zijn pas tevreden wanneer u als klant 100% tevreden bent. Heeft u interesse in een prijsofferte dan kan u ons steeds bellen of mailen voor een afspraak. 

  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN!