Schilderwerken in Kortrijk-Dutsel

Schilderwerken Kortrijk-Dutsel

Schilderwerken Kortrijk-Dutsel

Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare aannemer voor schilderwerken?

Wij werken in Kortrijk-Dutsel voor particulieren en bedrijven.

Onze vakkundig team en meewerkende patroon hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring, zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken.

U kan bij ons in Kortrijk-Dutsel terecht voor alle schilderwerken, zoals het schilderen, vernissen of beitsen van uw muren, plafonds en deuren in alle kleuren en kleurtinten, én het plaatsen van moluren en sjablonen.

Bekijk onze referenties!

Heeft u graag een referentie in uw buurt, vraag het ons.

Schilderwerken Kortrijk-Dutsel

  • Renovatie & nieuwbouw
  • We verven binnen en buiten
  • Kennis van alle schilderstechnieken
  • Kennis van alle verftechnieken 
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsmateriaal
  • Kleuradvies 
  • Behangwerken 
  • Kwaliteit tegen betaalbare & eerlijke prijs!

Danny Mattheus

U wilt graag uw woning laten (her)schilderen, maar zonder dat u hiervoor torenhoge prijzen moet betalen? Dan belt u naar Danny Mattheus, een professioneel schildersbedrijf uit uw regio. Dankzij specifieke opleidingen en jaren ervaring zorgt het team van Danny Mattheus voor een onberispelijke afwerking aan een eerlijke prijs.

Kleuradvies nodig? Uw schilder helpt u!

Schilderwerken Kortrijk-Dutsel

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw kleuren? Wij helpen u graag bij het selecteren van kleurencombinaties en materialen. Twijfelt u nog? Dan zetten we eerst enkele stalen uit. Zodat u steeds vooraf overtuigd bent van uw keuze. Nadien zorgen we voor een optimaal resultaat, helemaal volgens uw wensen en met een haviksoog voor detail.

Danny Mattheus

Schilderwerken Kortrijk-Dutsel

Danny Mattheus is goed op de hoogte van alle moderne en klassieke schilderstechnieken.

Ook voor al uw behangwerken kunt u rekenen op ons professionele team.

Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso). Wij zorgen steeds voor een mooi en duurzaam resultaat, tegen een eerlijke prijs.

Wilt u zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis offerte? Dan neemt u snel contact op via mail of telefoon. Of vraag meteen een gratis offerte!

U heeft uw schilder gevonden!

Laten schilderen zonder dat het u stukken van mensen kost en met een uitstekend resultaat? Dan zit u hier goed. Wij verven zowel binnen als buiten. Van grote villa’s tot kleine werkjes, van ruwe buitenmuur tot sierlijstentrappen of deuren schilderen. Ons enthousiast team staat garant voor een correcte service, een stipte planning en een prachtig eindresultaat.

Gratis advies of offerte