Schilderwerken Leefdaal:

Schilderwerken Leefdaal

Schilderwerken Leefdaal: binnen- en buitenschilderwerken. Van ruwe buitenmuren tot binnenmuren, sierlijsten of trappen en deuren. Wij weten als geen ander raad met elke klus!

Lees meer

behangwerken

Behangwerken Leefdaal

Geen zin om zelf op de ladder te kruipen voor uw behangwerken? Dan sturen wij graag onze behangers langs. Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso).

Lees meer

Kleuradvies

Kleuradvies

U kunt bij ons ook terecht voor gratis kleuradvies op maat. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwste trends, schilderstechnieken en verftechnieken! Wij brengen uw muren in perfecte harmonie met uw interieur.

Lees meer

 

Schilderwerken Leefdaal: Danny Mattheus bvba

Schilderwerken LeefdaalNood aan schilderwerken Leefdaal? Een nieuw jasje voor uw gevel? Een opknapbeurt voor uw plafond? Dat zijn geen kleine ingrepen. De kleur van uw muren bepaalt mee uw thuisgevoel en wat gasten van u en uw woning denken.

Roep dus de hulp in van een expert, die alleen met kwaliteitsvolle merken werkt, zoals Boss en Levis. Schilderwerken Leefdaal, binnen of buiten? Danny Mattheus is uw vakman.

Schilderwerken Leefdaal: +20 jaar ervaring

Schilderwerken LeefdaalDanny Mattheus en zijn vakkundige schilders hebben meer dan 20 jaar ervaring in alle soorten schilderwerken. U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken Leefdaal zoals het schilderen, vernissen of beitsen van uw muren, plafonds en deuren in alle kleuren en kleurtinten, én het plaatsen van moluren en sjablonen.

Schilderwerken Leefdaal: binnen- en buiten

Schilderwerken LeefdaalOnze grootste specialiteit zijn decoratieve verftechnieken, schilderen van patines, glazuren, kalkverven,oude cement enmarmer-imitatie.

Ook uw behangwerk wordt door ons verzorgd, van gewoon behang tot zware textiel en glasvezelbehang (tasso) in alle maten en kleuren.

Uiteraard behoort ook alle buitenschilderwerk mét garantie tot de mogelijkheden. Danny Mattheus bvba werkt dan ook uitsluitend met gekende kwaliteitsverven zoals Boss en Levis paints.

Schilderwerken Leefdaal


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoon (*)

  Uw adres (straat + nr + gemeente) (*)

  Uw bericht

   

  Schilderwerken Leefdaal: met respect voor uw interieur!

  Schilderwerken LeefdaalMet respect voor uw interieur worden alle vloeren en meubelen steeds met zorg afgedekt, alvorens de schilderwerken te starten. Belangrijk om te weten is dat wij tevens een absoluut rookvrije firma zijn. Kortom, wij houden van schilderwerken tot in de perfectie, en zijn pas tevreden wanneer u als klant 100% tevreden bent.

  Heeft u interesse in een prijsofferte voor schilderwerken Leefdaal, kleuradvies, of een combinatie van schilderwerken met behangwerken, dan kan u ons steeds bellen of mailen voor een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

  Print Friendly, PDF & Email